Ongemakken oplossen 

INFORMATIE AANVRAAG

Interieur vormgeving kantoor

De inrichting van een kantoor, werkplek, vergaderruimte of winkel willen wij op een zakelijke manier invullen zodat de sfeer bijdraagt aan het succes. Instyling denkt in dynamische oplossingen voor de kantoor inrichting met hoge  scoringskansen.  

Meedenken over de inrichting van de thuiswerkomgeving, het grote kantoor of de werkplek leidt tot goed functioneren in een zakelijke sfeer. Ervaring en passie voor het nieuwe werken zijn onze drijfveren om oplossingen te creëren voor elke werkplek.

Meubilair werkplek

Zakelijk of privé mag het meubilair functioneel en mooi, maar moet het vooral comfortabel zijn. Het kantoor moet een fijne werkplek zijn. 

Gordijnen en jaloezieën kantoor

Strak of klassiek kan raamdecoratie het verschil maken en toch functioneel zijn, de lichtinval reduceren of privacy geven.  

Verlichtingsarmaturen werkplek

Basisverlichting die de ruimte uitlicht of sfeerverlichting die de show steelt. Lampen mogen functioneel en sfeervol zijn.

Portfolio interieur vormgeving kantoor

Kantoor interieur met uitzicht

De transformatie van een tuinhuis tot een ideale werkplek met rust en uitzicht over water.

Damesmode Fallati

Verbetering van de winkelinrichting van deze damesmodewinkel heeft de dienstverlening vergemakkelijkt.

Directiekantoor aan huis

In de basement van een villa is een directiekantoor aan huis met separate vergaderruimte gerealiseerd. De kelder van de woning ligt meer dan …

Kunnen wij meedenken?

Voor een dynamische kantoor inrichting belt u 06 22 930 934