Kantoor interieur met uitzicht

Een tuinhuis met uitzicht op de Vinkeveense plassen moest dienst gaan doen als creatieve werkplek. Het oude interieur van het bijgebouw werd volledig afgebroken zodat elke vierkante decimeter opnieuw benut kon worden. De bewoner is werkzaam in de nautische wereld en enthousiast watersporter, dus het nieuwe kantoor interieur moest verbinding gaan krijgen met de omringende waterrijke natuur.

Ruimteverdeling

Een wand deelt het bijgebouw in een representatieve werkplek en een praktisch deel met maatwerk inbouwkasten en een pantry. Omdat het tuinhuis aan drie zijden volop daglicht binnenlaat zijn er donkere elementen toegevoegd, die voor contrast zorgen. Een hangende designlamp van glassculpturen, in de nok van het voormalige tuinhuis, is de eyecatcher van het kantoor interieur geworden.

Natuurlijke kleuren en contrast

Natuurlijke kleuren vervelen niet en kunnen met elke contrastkleur gecombineerd worden. Een contrastkleur versterkt de rustige basis en kan het kantoor interieur een krachtiger uitstraling geven. In een kleine ruimte doen lichte natuurlijke kleuren de oppervlakte groter lijken en maak je met een contrastkleur en grote accessoires een statement.

Werkplek die inspiratie geeft

De metamorfose van het tuinhuis met de nieuwe kantoor inrichting bezorgt de eigenaren werkplezier en inspiratie. Het uitzicht over het water geeft rust en zakelijk inzicht. De toegepaste kleuren van de kantoor inrichting zijn naturel en lopen over in de natuurlijke omgeving, die het tuinhuis omringt. Instyling denkt mee over sfeerbeleving van de kantoor inrichting, die tevens functioneel is.

Wilt u meer weten over een stijlvolle kantoor inrichting? Neem dan vrijblijvend contact op.