Raambekleding en raamhorren

In de wereld van raamdecoratie is er een heleboel mogelijk en in de zoektocht naar de perfecte raambekleding en beste raamhorren ziet de consument veel productaanbod voorbij komen. Met andere woorden: 1001 mogelijkheden en dus lastig een keuze te maken. Kijk uit, keuzestress loert om de hoek. DIB biedt een prachtig product van Nederlandse makelij, van hoogstaande kwaliteit, een waanzinnig goede service en de enige Nederlandse leverancier van bamboe jaloezieën! Bamboe? Ja, de nieuwe jaloezieën van DIB zijn gemaakt van bamboe en daardoor super duurzaam. De matte afwerking van de bamboe latjes is prachtig en stoer en in combinatie met de ladderbandjes van linnen ook weer heel chique.

DIB maakt alles op maat. Op deuren kunnen jaloezieën van bijvoorbeeld 65 mm brede bamboe latten bevestigd worden waarvoor dan weer zachte velours gordijnen gehangen worden, als daar ruimte voor is. Naast het creëren van de juiste lichtinval doen de jaloezieën ook dienst als volledig verduisterende raambekleding.

Hout en bamboe zijn trendy

De lichtinval van bamboe jaloezieën is fantastisch en door de handige bediening zijn ze ook super makkelijk in gebruik. De jaloezieën zijn volledig op te trekken maar meestal hangen ze permanent naar beneden. Met de koordjes kan men spelen met de lichtinval. Er is een uitgebreid pallet natuurlijke kleuren leverbaar. Nieuw in de collectie zijn woodweave houten rolgordijnen!

DIB levert op maat en heeft naast de bamboe jaloezieën in veel breedtematen ook jaloezieën van hout, aluminium en kunststof. Het kleurenpallet varieert van natuurlijke tinten tot trendy uitschieters. Naast jaloezieën zijn er ook rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen in veel kleuren in de collectie. Elke raamdecoratie geeft een andere sfeer en toepassing.

Plissé hordeuren & raamhorren

Houd muggen en andere vliegende insecten buiten de deur met een hordeur of raamhor op maat. Onze leverancier levert een geluidsarm schuifmechanisme met een inbouwdiepte van slechts 2,2 cm. Een enkele plissédeur kan tot 2,5 meter breed geleverd worden. Meervoudige systemen passen tot een breedte van 7,5 meter en zijn geschikt voor montage binnen en buiten. Er zijn diverse kleuropties mogelijk die passen bij de kleur van het kozijn.

Instyling adviseert en levert de producten van DIB. Wilt u meer weten over de enorme collectie raamdecoratie en horren? Neem contact op voor productinformatie of een afspraak.