Damesmode Fallati

Een van onze trouwe klanten wilde haar damesmodewinkel een update geven en de logistieke routing omwille van de veiligheid verbeteren. De balie is vervangen door een groter exemplaar en verplaatst naar de zijkant van de winkel waarmee er meer overzicht over de gehele kledingcollectie van Fallati damesmode is ontstaan. Hierdoor is er zicht op alle klanten en het gehele assortiment kleding. Ondanks dat er enkele winkelrekken zijn toegevoegd is er ruimte ontstaan voor een kleine zithoek.

De kleuren en materialen zijn aangepast aan de bestaande winkelinrichting zodat er een geheel is en de nadruk ligt op de wisselende collectie damesmode van Fallati.

Meer overzicht in de winkel

De grotere balie met kastenwand aan de zijkant van Fallati damesmode en enkele nieuwe kledingrekken zijn maatwerk interieurbouw. De verlichting boven de hoge kledingtafel is een uniek samengesteld armatuur, bestaande uit een rij Madison lichtbundels. De handgemaakte poefen zijn bekleed met kunstleer. De paskamers zijn voorzien van een afwasbaar behang met geometrische patronen en bijpassende gordijnen.

Met de juiste logistieke planning en een perfecte voorbereiding van de interieurbouwer is de aanpassing in de winkel in twee dagen voltooid. De knelpunten in deze winkel zijn opgelost en de routing is handzamer en overzichtelijker geworden.

Kom eens praten over verbetering of vernieuwing van de winkel inrichting, die tot oplossingen leidt.