Voor wie

Al enige tijd overweegt u om de gezinswoning te verkopen omdat deze te groot wordt en het onderhoud te veel tijd in beslag neemt. De huidige woning is geschikt voor jongere mensen die een grotere gezinssamenstelling hebben en meer ruimte wensen. U overweegt een andere woonsituatie die past bij een nieuwe levensfase. Wanneer een woning afgestemd is op de leefsituatie van nu en de toekomst geeft dat rust en ruimte voor o.a. meer vrijetijdsbesteding.

Het idee

Instyling heeft praktische ervaring en ruimtelijk inzicht toegepast om een woning te ontwerpen die geschikt is voor de 55+ doelgroep. Compact wonen in een sfeervol huis dat geplaatst kan worden op een grondstuk dat vrijheid geeft. Een grondstuk op een landelijke locatie of een kleiner grondstuk in een gemoedelijke dorpskern zijn passend voor de SR Style levensloopwoning. Met passie zijn we gaan nadenken hoe we voor deze doelgroep een woonoplossing kunnen bieden die woongemak geeft in een sfeervolle setting. Een woning zonder hindernissen en met veel gebruiksgenot voor nu en de toekomst, gericht op comfort, veiligheid en zelfstandigheid.

Wat biedt de woning

De SR Style levensloopwoning is een prefab woning van hout, die kwalitatief hoogwaardig is en een lange levensduur heeft. Dikke wanden met optimale isolatie, dubbele beglazing, een volledig geïsoleerd dak en energiezuinig zodat warmte en koude regelbaar zijn naar behoefte. SR Style is een vrijstaande woning met een vloeroppervlakte van 100 m2. De woning is drempelloos waardoor alle vertrekken, maar ook de buitenruimte, zonder belemmering betreden kunnen worden. Er is rekening gehouden met voldoende opslagruimte alsook gebruiksgemak binnen en buiten.

Neem contact op

Passie

"Het creëren van stijlvolle woonoplossingen die passen bij de wens van de bewoners en een persoonlijke twist geven aan hun smaak"

Missie

"Het bedenken van woonoplossingen die passen bij de levensfase van de bewoners en voor lange tijd onbezorgd en sfeervol leven biedt."

Visie

"Met passende woonoplossingen voor de 55+ doelgroep creëren we doorstroming in de woningmarkt. Grote woningen worden beschikbaar voor gezinnen en ouderen groeien naar een woonsituatie die bescherming en zorgzaamheid biedt."

Wat bieden wij

Drempelloze doorgangen binnen en naar buiten

Overkapping woonkamer en overstek bij slaapkamer en entree

Energie-arm d.m.v. zonnepanelen en warmtepomp

Korte ontwikkel- en 
bouwtijd

Vloerverwarming en vloerkoeling

Bergruimte intern met vlisotrap

Nieuwsgierig geworden?

Neem snel een kijkje binnen b​ij de SR Style levensloopwoning

Neem contact op

Bijzonderheden

De woonkamer en de slaapkamer hebben een nokhoogte van 4.30 meter. Boven de overige vertrekken is een bergruimte gesitueerd. De woonkamer heeft een grote overstekende kap, waarmee een overdekt terras gecreëerd is. De slaapkamer heeft een aangrenzende walk-in closet en naastgelegen badkamer. Er is een kleine 2e kamer die als kantoor, hobbykamer of logeervertrek ingericht kan worden. Er zijn veel raampartijen en lange zichtlijnen waardoor de woning een groots gevoel geeft.

De voordelen

  • Comfort en gemak voor alle leeftijden en mobiliteitsniveaus
  • Veiligheid door toepassing van de juiste materialen en armaturen
  • Onafhankelijkheid zodat langer zelfstandig wonen mogelijk is
  • Kostenbesparing op termijn
  • Toekomstbestendigheid is voorbereid zijn op de toekomst

Download hier uw gratis brochure

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Deltazijde 34-R  
1261 ZM Blaricum
+31 6 22 930934
info@instyling.nl