Zicht op de plassen

Een tuinhuis met uitzicht over de Vinkeveense plassen moest dienst gaan doen als kantoorruimte. De oude inrichting werd volledig gesloopt zodat elke vierkante decimeter opnieuw benut kon worden. Een nieuwe wand verdeelt de ruimte in een representatieve werkruimte en Read more

LEES MEER

Directiekantoor aan huis

In de basement van een nieuwe villa was ruimte beschikbaar voor een directiekantoor met vergaderruimte. Omdat de kelder meer dan een meter verdiept in de grond ligt waren er hoge raampartijen voorzien. Met deze bijzondere vorm van daglicht moest Read more

LEES MEER

Damesmode Fallati

Een van onze trouwste klanten wilde haar kledingwinkel een update geven en de logistieke route verbeteren. De balie werd vervangen door een groter exemplaar en werd verplaatst naar de zijkant waarmee er meer overzicht in de winkel ontstond. Hierdoor Read more

LEES MEER