Mediterraan gastenverblijf

Creëer een gastenverblijf in een carport die aan de achterzijde in een rotswand gesitueerd is. Dat was de uitdaging in het zuiden van Frankrijk waar de bewoners bijzonder onderdak wilden verlenen aan hun gasten. Aan de voorzijde werd optimaal Read more

LEES MEER

Amsterdamned

Renovatieproject in de grote stad waarbij de geringe oppervlakte een grootse uitstraling moet krijgen. Rekening houdend met het bestaande leidingwerk en de beperkingen van de oude indeling is een vernieuwend plan gemaakt dat op de vierkante centimeter uitgevoerd gaat Read more

LEES MEER

Natuurlijke rondingen

Zachtheid in het interieur ontstaat door ronde vormen te combineren met warme afgezwakte tinten. Mosterdgeel, warm geel, naturel beige en warm grijs zijn een tijdloze combinatie die binnen en buiten toegepast kan worden. Geel symboliseert warmte en genegenheid en Read more

LEES MEER

Living pure

Het is mooi, het is soms nodig, het is de investering waard, het mag er zijn, je kunt erin geloven. Geen loze woorden maar de bevestiging dat we leven in een wereld die steeds meer behoefte heeft aan zachtheid Read more

LEES MEER

Contrast in rood

De toepassing van een contrastkleur versterkt de natuurlijke basis van een interieur. Vaak hoor ik dat (vooral mannen) een voorliefde hebben voor de kleur rood, maar hoe pas je die subtiel toe zonder overkill te creëren? Rood is de Read more

LEES MEER

Goed slapen versterkt de weerstand

Het belang van goed slapen is alom bekend en in onderzoek veelvuldig aangetoond. Tijdens de slaap vindt zowel lichamelijk als geestelijk herstel plaats zodat je weer vol energie aan een nieuwe dag begint. Een goede nachtrust is onder andere Read more

LEES MEER

In de wolken

Op de 22e verdieping van een appartementsgebouw in Zaanstad werd een volledig casco opgeleverd appartement omgetoverd tot een fantastisch penthouse met zicht op Amsterdam noord, het Noordzeekanaal en de Zaan. In de wolken onder grijze weersomstandigheden en elke dag Read more

LEES MEER

Vrijheid op het water

Een Vripack trawler een nieuw leven geven zodat de eigenaren in alle vrijheid langdurig aan boord kunnen verblijven. Dat was de uitdaging en opdracht bij dit refit project waarbij de eigenaren volledig ontzorgt werden. De inmiddels verjaarde stoffering werd Read more

LEES MEER

Zicht op de plassen

Een tuinhuis met uitzicht over de Vinkeveense plassen moest dienst gaan doen als kantoorruimte. De oude inrichting werd volledig gesloopt zodat elke vierkante decimeter opnieuw benut kon worden. Een nieuwe wand verdeelt de ruimte in een representatieve werkruimte en Read more

LEES MEER

Directiekantoor aan huis

In de basement van een nieuwe villa was ruimte beschikbaar voor een directiekantoor met vergaderruimte. Omdat de kelder meer dan een meter verdiept in de grond ligt waren er hoge raampartijen voorzien. Met deze bijzondere vorm van daglicht moest Read more

LEES MEER