Natuurlijke rondingen

Zachtheid in het interieur ontstaat door ronde vormen te combineren met warme afgezwakte tinten. Mosterdgeel, warm geel, naturel beige en warm grijs zijn een tijdloze combinatie die binnen en buiten toegepast kan worden. Geel symboliseert warmte en genegenheid en zal in combinatie met natuurlijke materialen, die moeder aarde ons geeft, een fris vrolijk elan bezorgen. Hout, kurk, sisal, linnen, katoen en ook stoffen die geproduceerd worden uit gerecyclede materialen laten zich allemaal combineren. Ronde vormen verzachten harde rechte vormen en kille strakke lijnen. Er is behoefte aan zachtheid en harmonie in een wereld vol onrust, waar we op dit moment in leven.

Zoek de zachtheid in je eigen leefomgeving en speel met materialen. Een chaos in huis, waarin een hoeveelheid van verschillende stijlen en materialen door elkaar gebruikt zijn, kan onrust in de geest veroorzaken. Spullen weghalen en opnieuw ordenen, vervolgens enkele nieuwe items toevoegen en een en ander herschikken, als ook een accentkleur toevoegen, kan leiden naar harmonie in huis en in de tuin. Het wonen binnen doortrekken naar de serre en het terras vergroot de leefwereld en optimaliseert het besef van ruimte.

Warm geel en ronde vormen

Combineren is magic

Hoe je orde schept in een chaotische wereld en het resultaat tot kunst verheft is geen wetenschap, maar een kwestie van inzicht en lef hebben. Instyling neemt graag de regie over en geeft leiding in het hervormingsproces om een rustgevende leefomgeving te creëren. Onze passie is het creëren van uw optimale woongenot, rekening houdend met oude en nieuwe interieuritems.

Hoe dat werkt? We vertellen er graag meer over, neem gerust contact op.