Instyling en Mirabel Slabbinck

Geluk zit hem in details. Een subtiele aanraking die het verschil maakt tussen fijn en meesterlijk. Dat is waar Mirabel Slabbinck en haar team naar streeft, steeds opnieuw. De collectie 2022 bed- en badlinnen van het Belgische atelier vervult elke individuele behoefte naar zachtheid, exclusief voor de slaapkamer.

Collectie bed- en badlinnen 2022

Instyling gelooft in deze filosofie en heeft reeds jaren geleden gekozen om de samenwerking aan te gaan. De nieuwe collectie 2022 is opnieuw een weerspiegeling van eenvoud, kwaliteit en luxe en een streling voor het oog, die de slaapomgeving een ongekende zachtheid geeft. De uitstraling van het bed- en badtextiel is uniek en behoudt zijn glans alsook de kwaliteit gedurende vele jaren. Omdat de samenstelling naar wens in veel textielsoorten en op kleur kan worden gekozen verveelt de collectie nooit.

Hoe maakt u een keuze? Kies een kwaliteit katoen, satijnkatoen, percal of linnen in uw favoriete kleur. Maak een keuze uit het thema en stem dan het garen of de linten af. U creëert op deze manier uw eigen set bedlinnen, badlinnen of tafellinnen. Zelfs speciale wensen als een naam, een logo of een familiewapen kunnen op het textiel geborduurd worden. De afmeting van de producten kan naar wens besteld worden.

Instyling adviseert en levert de exclusieve producten van Mirabel Slabbinck. Indien gewenst komen wij bij u thuis om de hele collectie te tonen. Maak een afspraak als u meer wilt weten.