Mediterraan gastenverblijf

Creëer een gastenverblijf in een carport die aan de achterzijde in een rotswand gesitueerd is. Dat was de uitdaging in het zuiden van Frankrijk waar de bewoners bijzonder onderdak wilden verlenen aan hun gasten. Aan de voorzijde werd optimaal daglicht gebruikt en aan de achterzijde werden hoge ramen geplaatst die net boven de rotswand uitsteken. In het 60 m2 grote bijgebouw zijn een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer gecreëerd die volledig uitzicht bieden op de tuin. Dubbele openslaande deurpartijen en luiken geven voldoende ventilatie en privacy wanneer dat nodig is.

De keuze van installaties, bouwmaterialen en meubelen is aangepast aan de stijl van de hoofdwoning die hoger gelegen op het terrein staat. Voor ieder die gebruik maakt van dit perceel is er volop rekening gehouden met privacy. Gekozen is voor mediterrane kleuren en materialen die UV bestendig en vuil afstotend zijn. De verlichtingsarmaturen van glas weerkaatsen het daglicht op ieder tijdstip van de dag op andere wijze.

Optimaal gebruik maken van de situering, de lichtinval en de ruimte vergt inzicht. Laat u inspireren en ga het gesprek aan met onze adviseurs.