Fabulous World

In de interieurwereld is het feit dat ons huidige gedrag bijdraagt aan de opwarming van de aarde de motivatie om verantwoorde, duurzame producten te ontwikkelen. Bij de productie van de stoffencollectie Fabulous World wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede vezels. Deze “Organic Fabrics” garanderen: *Milieuvriendelijke productie- en verwerkingsmethoden; *Conforme arbeidsomstandigheden die voortdurend verbeterd worden; *De bevordering van het gebruik van biologisch geteelde vezels; *Een verbod op het gebruik van gevaarlijke additieven zoals zware metalen en aromatische oplosmiddelen.

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien” Mahatma Gandhi

De Fabulous World meubelstoffen worden voorzien van het EcoProtect-label. In lijn met het Chivasso-DNA worden alle EcoProtect-stoffen gekenmerkt door hun innovatieve concepten, fantasierijke creaties en onafhankelijke karakter. Het kleurenpalet dit voorjaar lijkt rechtstreeks uit de natuur te komen. Fris en delicaat geelgroen symboliseert jonge bladeren in de lente, harmonieus rietgroen, verschillende bruine en aardse nuances, het grijs van graniet en zand, het rood van ijzererts, of de zachte beige en goudtinten van grassen en korenaren zijn de handtekening van moeder natuur.

De magie zit altijd in de details

Deze stoffencollectie heeft meerdere kleurpaletten die geïnspireerd zijn op de kleuren in de natuur. De stoffen zijn geschikt voor toepassing buiten en binnen. Tevens zijn er een aantal vlam-vertragende velvets ontwikkeld en wordt de collectie aangevuld met wandtextiel. In een rustige basis versterkt een contrastkleur. Hoe dat werkt? We vertellen er graag meer over.

Geïnteresseerd in de Fabulous World collectie en hun toepassing binnen of buiten? Instyling werkt met deze collecties dus neem gerust contact met ons op.