Amsterdamned

Renovatieproject in de grote stad waarbij de geringe oppervlakte een grootse uitstraling moet krijgen. Rekening houdend met het bestaande leidingwerk en de beperkingen van de oude indeling is een vernieuwend plan gemaakt dat op de vierkante centimeter uitgevoerd gaat worden. Het eindresultaat zal de luxe van een loft uitstralen waarin voorzien is in alle luxe die men wenst in een internationale metropool.

Luxe op de vierkante centimeter

Het slaapgedeelte wordt gescheiden door een blok waarin alle sanitaire benodigdheden zijn voorzien. Een kleine kamer wordt als inloopkast ingericht. Een inbouwkast wordt uitgebroken en bij de keuken betrokken, zodat er ruimte voor inbouwapparatuur ontstaat. Door een deel van de muur open te breken ontstaat een lijnenspel met meer lichtinval en worden keuken en eetkamer met elkaar verbonden. Lichte natuurlijke kleuren en materialen creëren een frisse sfeer die openheid benadrukt.

Het spel van combineren

Groots denken als het om kleine ruimtes gaat. Instyling speelt met ruimtes en materialen. Neem contact op als u meer wilt dan de traditionele oplossingen.