Plastic Fantastic

Van plastic naar meubelstof

REVYVA is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van meubelstof die gemaakt is van 100% gerecyclede post-consumer plastic flessen. De stof heeft hoogwaardig vlam-vertragende eigenschappen, is geschikt voor binnen- en buitengebruik, heeft de OEKO-TEX® Standard 100 certificering en de Global Recycle Standard certificering. Dat laatste wil zeggen dat de stof aan het einde van de gebruiksduur ook weer recyclebaar is.

REVYVA meubelstof is geschikt voor intensief gebruik binnen en buiten. De stof is water resistent, hetgeen wil zeggen dat hij beschermd is tegen beperkte vochtigheden, zoals regen, zweet en waterspetters. Hij kan op 30 graden gewassen worden en is zelfs bestand tegen bleekmiddelen. De stof is in een riant scala aan trendy kleuren en wevingen beschikbaar en voelt zacht als een normale meubelstof.

Met de REVYVA meubelstof beperken we de afvalberg en maken we de wereld een stukje mooier door het opnieuw toepasbaar maken van onze plastic afvalberg.

Laat u inspireren en maak een afspraak om de stoffen te beoordelen en advies in te winnen voor het bekleden van uw meubelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *