Scheepsinterieur

De eigenaar van een bij een Nederlandse scheepswerf gebouwd motorjacht heeft tijdens de bouwfase advies gevraagd voor de inrichting van het scheepsinterieur. Het plan van wensen voor de afbouw was helder; de toepassing van lichte kleuren, rekening houden met een hoge graad aan comfort, UV bestendige en waterafstotende stoffen verwerken. Instyling adviseerde een combinatie van meubelstoffen in crème en zandkleurige tinten met verschillende stofstructuren. Het motorjacht zou naar Mediterrane wateren gevaren worden en onderhevig zijn aan de invloeden van zonlicht en zeewater.

De vormgeving en opbouw van de bootkussens is van een hoogwaardige kwaliteit comfortschuim, die goed zitcomfort biedt gedurende vele jaren. Bij de keuze van de bootmatrassen is rekening gehouden met warme weersomstandigheden, waarbij ventilatie onder de matrassen en goede ondersteuning van het lichaam belangrijk zijn. Het Bedlinnen en badtextiel zijn hoogwaardig maatwerk van een Belgisch atelier en voorzien van de scheepsnaam. De kleurcombinaties van de materialen zijn afgestemd op de kleurtonen van het scheepsinterieur.

Voor het voordek van het snelvarend motorjacht zijn ligkussens vervaardigd, die met drukknopen vastgezet kunnen worden. Op het achterdek is de loungebank voorzien van maatwerk bootkussens en zijn inklapbare Aluminium fauteuils met waterbestendig leder vlechtwerk toegevoegd. Op de flybridge is een grote zitbank gecreëerd, waarvan het model en de uitvoering van de rug-kussens een technisch hoogstandje zijn. Alle meubelstoffen zijn water- en vuilafstotend, de kussens zijn zeevast gemonteerd zodat ze niet gemakkelijk overboord waaien. Flirting with nature aan boord van dit elegante door Mulder Design ontworpen jacht van Hollandse makelij.

Op onze Nederlandse jachtbouw mogen watersporters trots zijn. Vakmanschap is meesterschap tot in de kleinste details bij veel scheepsbouwers en toeleveranciers. De afwerking van bijvoorbeeld bedranden, de toepassing van sierstiksels en de combinatie van mooie, maar vooral praktische materialen, moet vakwerk zijn. De kwaliteitscontrole in deze branche is hoog. Op dit snelvarende motorjacht zijn outdoor materialen gebruikt, die UV en weerbestendig zijn.

Bij Instyling zijn we ervaren gebruiker, adviseur en toeleverancier van de watersport. Onze kwaliteitsnormen en verwachtingen van maatwerk zijn hoog omdat onze klanten dit verwachten.

Kunt u hulp gebruiken bij de inrichting van uw scheepsinterieur, wilt u advies over de vorm en uitvoering van de bootkussens, de bootmatrassen, de scheepsstoffering en de styling aan boord? Maak een afspraak wanneer u inspiratie nodig heeft of meer informatie wilt over de inrichting van uw jacht.