Realisatie sleepstore Balearen

Een Nederlandse producent van slaapcomfort droomde al jaren van de realisatie van een showroom op de Balearen. Nadat de ontdekkingstocht een geschikte ruimte oplevert, die geschikt is als sleepshop, gaat een ploeg werklui aan de slag om de ca. 150 m2 grote ruimte in te richten. Een showroom, ontvangstruimte, kantoorruimte, slaapvertrek en opslag worden gerealiseerd. Instyling maakt een ontwerp voor de inrichting en creatie van een sfeervolle vertegenwoordiging van het Nederlandse merk. De wens van de opdrachtgever is herkenning van de slaapproducten, die in Nederland al naam en faam hebben. Op de Balearen resideren veel landgenoten die er een woning of jacht hebben en goed slaapcomfort waarderen, doch kwaliteitsproducten zoals hoogwaardige matrassen niet op de eilanden kunnen vinden.

Nautische vormgeving

Het Nederlandse merk geniet ervaring en bekendheid in de nautische wereld. De inrichting van de slaapshop op de Balearen is om die reden overeenkomstig de Hollandse sfeer en herkenbaarheid. Op het gebied van slaapcomfort worden maatwerk matrassen, bedden, hoofdborden en bedtextiel aangeboden van diverse merken. Voor de residentiƫle markt ontwerpt Instyling bedden in elke gewenste maat, kwaliteit en uitvoering. Leveringen geschieden vanuit Nederland volgens een goed uitgedacht logistiek plan.

Begeleiding en advies

De wensen van de opdrachtgever zijn door Instyling vertaald in een ontwerp. Aan de hand van de beschikbare oppervlakte is de indeling en inrichting van de showroom bepaald waarna de productie van monstermodellen van start is gegaan. De uitvoering van het interieurplan is in slechts luttele weken gerealiseerd waarna een promotiecampagne is opgezet om bekendheid van de producten op de Balearen te genereren. Instyling denkt in oplossingen voor zakelijke inrichting en helpt met een personal touch bij de realisatie van een zakelijk inrichtingsontwerp.

Wilt u meer weten over het inrichten van een showroom? Neem contact op en maak uw wensen kenbaar.