Mediterraan appartement

Penthouse aan zee

Betrek de omgeving en het magnifieke uitzicht over de Middellandse Zee bij de woonbeleving van het penthouse aan zee. Dat was de opdracht bij de afbouw en inrichting van dit nieuwbouwproject in de Costa Blanca. Tijdens de bouwfase zijn diverse wijzigingen aangebracht in het oorspronkelijke ontwerp. De schuifpui in de living werd geïntegreerd in de buitengevel. De keuken werd vergroot door de aangrenzende berging te verplaatsen naar het balkon aan de achterzijde van het gebouw. Op het dak van het penthouse zijn een buitenkeuken en een klein zwembad gerealiseerd. Vanaf het dakterras heb je meer dan 180 graden zeezicht en zicht op het nabij gelegen bos, de jachthaven en de nabij gelegen stad.

Standaard luxe versus exclusief

De standaard inrichting van de badkamers van het penthouse zijn vervangen, evenals de uitvoering en inrichting van de keuken. De onderhoudsarme vloertegels lopen door in de slaapkamers en op de terrassen. Gekozen is voor een matte Travertin tegel die niet glad is wanneer hij nat wordt. De schuivende kastdeuren in de slaapkamers zijn vervaardigd van houtstructuur HPL platen en hebben dezelfde uitstraling als de keukenfronten.

Het verlichtingsplan is aangepast zodat er wandlampen gemonteerd konden worden. Door het hele appartement is de basisverlichting in dezelfde stijl uitgevoerd met Kerma armaturen. De accentverlichting is een statement met een maatwerk hanglamp boven de eettafel en diverse vloerlampen van metaal en glas. De combinatie van hardsteen en hout, tezamen met warm wit, zandkleur, beige en vergrijsd blauw versterken de sfeer in dit Mediterrane appartement. Transparante open geweven vitrages bewegen door de wind en creëren tezamen met de bamboe jaloezieën een serene sfeer.

Zwembad op het dak

Op de bovenste verdieping van het appartementsgebouw vertoeft men op grote hoogte met een 180 graden uitzicht over een natuurgebied, een zandstrand en de Middellandse Zee. De buitenkeuken op het dakterras is voorzien van een barbecue en kan afgesloten worden met een rolluik. Aan de voorzijde van het kleine zwembad is bergruimte gecreëerd om de ligkussens op te bergen. Het penthouse met 100 m2 leefruimte binnen en 50 m2 terrassen biedt het woongenot van een vrijstaande villa.

Spelen met ruimte en het optimale halen uit een ontwerp is de kracht van Instyling. Wilt u meer weten en vrijblijvend overleggen over uw eigen project?

Neem contact op en bekijk de sfeerproducten in de webshop.