Maatwerk bedden

Voor sommige mensen is een standaard bed niet passend, omdat de maatvoering niet klopt of de ondersteuning van het lichaam speciale aandacht nodig heeft. Met ervaring in de productiewereld weten we bij Instyling de weg als het op maatwerk bedden en passend slaapcomfort aankomt. Wensen of behoeftes ten aanzien van een model of maatvoering of speciale aanpassingen, die het lichaam nodig heeft, zijn bespreekbaar en uitvoerbaar. Door samenwerking met vakmensen op het gebied van slaapcomfort kunnen veel wensen voor maatwerk bedden uitgevoerd worden.

Speciale maatvoering of extra ondersteuning

Denk aan een extra smal bed omdat de ruimte beperkt is, een wand vullend of hoog hoofdbord, een senior bed met een hoog-laag-systeem, een hoge instap of meer bodemvrijheid, voorkeur voor ronde vormen, behoefte aan bergruimte of een bed met een speciaal design, omdat de slaapkamer een afwijkende hoek heeft. Veel wensen voor aangepast slaapcomfort, die in de uitvoering minder makkelijk zijn, kunnen door specialisten wel degelijk vervaardigd worden.

Slaapcomfort op maat

Slecht slapen door een verkeerde ondersteuning van het bed of de matras is niet nodig. Door onze ervaring in de productiewereld van slaapcomfort zijn we bij Instyling met een andere bril naar de individuele behoeften van ondersteuning van het lichaam gaan kijken. In onze zoektocht naar uitvoerende partijen, die hun hand niet omdraaien voor het leveren van maatwerk bedden, zijn mooie samenwerkingen ontstaan. Een bed naar behoefte produceren en deze vervolgens aankleden in de ruimte waar deze geplaatst wordt, vergt tevens ruimtelijk inzicht. De slaapkamer is een vertrek waar rust moet zijn en de sfeer bijdraagt aan ontspanning. Een kleine ruimte heeft waarschijnlijk meer aanpassing nodig dan een slaapkamer die heel groot is.

Slaapkamer inrichting

Een hoofdbord is een toevoeging van het design van een bed, maar kan ook een functie hebben. De keuze van meubelstoffen geeft een bed zijn stijl, maar kan ook een noodzakelijke keuze zijn vanwege het verliezen van afvalstoffen. Hoogte of breedte en technische aspecten zijn luxe, maar kunnen ook een ondersteunende behoefte zijn. De gemiddelde beddenfabrikant kan niet voldoen aan speciale wensen.

Tijdens onze zoektocht naar goed slaapcomfort zijn we in contact gekomen met vakmensen die meedenken in het proces van ontwikkeling en productie. Naast de vervaardiging van maatwerk boxspring bedden en maatwerk matrassen kunnen zij ook bijpassende producten maken in een bijzondere vorm waar het slaapvertrek om vraagt. Wanneer daar 100% tevredenheidsgarantie bij afgegeven wordt is de investering een goede keuze, die bijdraagt aan de kwaliteit van goed slapen.

Speciale maten en vormen

Instyling denkt mee over technische zaken, materiaalkeuzes en stijloplossingen bij de inrichting van de slaapkamer. Verduistering van de ramen en verlichtingsarmaturen op de juiste plek wegzetten zijn bijkomende zaken, maar wel van toepassing in de slaapkamer. Bedtextiel zoals dekbedden, hoofdkussens, sluimerrollen en (hoes)lakens, dekbedovertrekken en kussenslopen in standaard maten en afwijkende maten zijn leverbaar via de speciale vakhandel, waar wij mee samenwerken.

Informeer bij Instyling naar mogelijkheden en oplossingen voor maatwerk bedden en overig slaapcomfort.