De golven van Mirabel Slabbinck

Ga naar buiten en druk jezelf uit, het avontuur is aan jou. Dit is de boodschap van de bed- en badtextiel 2023 collectie van het Belgische atelier Mirabel Slabbinck. De Making Waves 2023 collectie heeft geometrische dessins, met een hedendaagse uitstraling. De gedachte is dat we mee mogen deinen op de wisselende golven van deze veranderende tijd.

Collectie bed- en badlinnen 2023

Elk dessin kan in een textielsoort naar wens en in een kleurencombinatie naar eigen smaak gecomponeerd worden. Tailormade bedlinnen in elke gewenste maat, zodat de gebruiker altijd een passende set lakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken en tafellinnen in huis heeft. Omdat de samenstelling naar wens in veel textielsoorten en in oneindig veel kleuren uitgevoerd kan worden verveelt de collectie nooit. Elke set is uniek, de uitstraling van het bed- en badtextiel is ongeëvenaard en behoudt zijn glans gedurende vele jaren en wasbeurten.

Hoe maakt u een keuze? Uw favoriete dessin kiest u in een kwaliteit katoen, satijnkatoen, percal of linnen en stelt deze in een eigen kleurenpallet samen. U creëert op deze manier uw eigen set bedlinnen, badlinnen of tafellinnen. Heeft u een favoriete kleur op de slaapkamer? De dessins van Mirabel Slabbinck kunnen in veel passende composities uitgevoerd worden. Zelfs speciale wensen als een naam, een logo of een familiewapen kunnen op het textiel geborduurd worden. De afmeting van de producten kan naar wens besteld worden.

Slapen in een rustgevende en sfeervolle omgeving draagt bij tot algeheel herstel van het lichaam. In tijden van onrust, ongemak en stress zijn de nachtelijke uren van belang om het lichaam sterk te maken. Ondersteuning en ventilatie van de matras ontspant de spieren en zorgt voor een goede houding tijdens het slapen. De combinatie van een goed bed, een ondersteunende matras en bedlinnen dat zacht aanvoelt kan veel ongemak voorkomen. Hoe dat werkt leest u in het artikel dat eerder gepubliceerd is.

Instyling adviseert en levert de exclusieve producten van Mirabel Slabbinck. Indien gewenst komen wij bij u thuis om de hele collectie te tonen. Maak een afspraak als u meer wilt weten over onze werkwijze met een personal touch.