Bedtextiel van Mirabel Slabbinck

In het Belgische atelier van Mirabel Slabbinck wordt gewerkt met de fijnste materialen, vinden de designers inspiratie in de natuur, gaan vakmensen tot het uiterste om hun klanten te dienen en maatwerk projecten te realiseren. Eeuwenoude technieken worden sinds 1903 toegepast om uiting te geven aan hedendaagse schoonheid en comfort. Werken met uitzonderlijk linnen en katoen kwaliteiten is en blijft de trots en het genoegen van de createurs van uniek bedtextiel en badlinnen.  

Collectie bed- en badlinnen

Elk dessin van de Mirabel Slabbinck collectie kan in een textielsoort naar wens en in een kleurencombinatie naar eigen smaak samengesteld worden. Tailormade bedlinnen in elke gewenste maat, zodat de gebruiker altijd een passende set lakens, dekbedovertrekken, kussenslopen, handdoeken en tafellinnen in huis heeft. Omdat de combinaties naar wens in meerdere stofsoorten en in veel kleuren uitgevoerd kunnen worden verveelt de collectie nooit. Elke set bedlinnen is uniek, de uitstraling is ongeëvenaard en de producten behouden hun glans en textuur gedurende vele jaren en wasbeurten.

Keuzes maken

Hoe stelt u een set bedtextiel of badlinnen samen? Allereerst kiest u een dessin in een favoriete kwaliteit katoen, satijnkatoen, percal of linnen. Uit het kleurenpallet linten en garens maakt u een kleurkeuze die past in de slaapkamer en voldoet aan de smaak. U creëert op deze manier een unieke set bedlinnen of badlinnen. Ook speciale items zoals een naam, logo of familiewapen kunnen op het textiel door middel van borduring aangebracht worden. Ook de afmeting van een dekbedovertrek, laken of kussensloop kan naar behoefte besteld worden.

De voordelen van goed slapen

Slapen in een rustgevende en sfeervolle omgeving draagt bij tot algeheel herstel van het lichaam. In tijden van onrust, ongemak en stress zijn de nachtelijke uren van belang om het lichaam sterk te maken. Ondersteuning en ventilatie van de matras ontspant de spieren en zorgt voor een goede houding tijdens het slapen. De combinatie van een goed bed, een ondersteunende matras en bedlinnen dat zacht aanvoelt dragen bij aan de kwaliteit van goed slapen.

Instyling adviseert en levert de exclusieve producten van Mirabel Slabbinck. Indien gewenst komen wij bij u thuis om de hele collectie te tonen. Maak een afspraak als u meer wilt weten over onze werkwijze en deze unieke collectie.