De zoete inval

Creëer een gastenverblijf in een carport die aan de achterzijde in een rotswand gesitueerd is. Dat was de uitdaging in het zuiden van Frankrijk waar de bewoners bijzonder onderdak wilden verlenen aan hun gasten. Aan de voorzijde werd optimaal daglicht gebruikt en aan de achterzijde werden hoge ramen geplaatst die net boven de rotswand uitsteken. In het 60 m2 grote bijgebouw werden een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer gecreëerd die volledig uitzicht bieden op de tuin. Dubbele openslaande deurpartijen en luiken geven voldoende ventilatie en privacy wanneer dat nodig is.

Voor de inrichting zijn oude meubelen gebruikt die een tweede leven verdienden. Alle installaties en bouwmaterialen zijn nieuw en aangepast aan de stijl van de hoofdwoning die hoger gelegen op het terrein staat. Voor ieder die gebruik maakt van dit perceel is er volop rekening gehouden met privacy.

Optimaal gebruik maken van de situering en de ruimte vergt inzicht. Laat u inspireren en vraag een gesprek aan.