Flirting with nature

De eigenaar van een snel varend motorjacht schakelde tijdens de bouwfase hulp in voor de inrichting. De wens was lichte kleuren te gebruiken en rekening te houden met een hoge graad aan comfort. Gekozen werd voor een combinatie van zandkleurige tinten en verschillende stofstructuren. Alle materialen zijn water- en vuilafstotend en UV bestendig. Het jacht zal na de afbouw richting de Mediterrane wateren vertrekken en onderhevig zijn aan zonlicht en zeewater.

De bootkussens zijn van een hoogwaardige kwaliteit die optimaal zitcomfort biedt gedurende vele jaren. Bij de keuze van de bootmatrassen is rekening gehouden met warme weersomstandigheden waarbij ventilatie en een goede lichaamsondersteuning belangrijk zijn. Bedlinnen en badtextiel zijn maatwerk en voorzien van de scheepsnaam. De kleurcombinaties zijn afgestemd op de kleuren van de inrichting.

Op het voordek van het jacht zijn zonnekussens vervaardigd. Op het achterdek is de bank voorzien van buitenkussens en zijn waterbestendige fauteuils toegevoegd. Op de flybridge is een royale bank gecreëerd waarvan de rugkussens een technisch hoogstandje zijn.

Is uw jacht in aanbouw en kunt u hulp gebruiken bij de inrichting, advies over de bootkussens, de bootmatrassen, de scheepsstoffering en de styling? Maak een afspraak om inspiratie op te doen.