Mediterraan appartement

Op grote hoogte

Betrek de omgeving en het spectaculaire uitzicht over de Middellandse Zee bij de woonbeleving van het appartement. Dat was de opdracht bij de afbouw en inrichting van dit project in Spanje. Tijdens de bouwfase zijn diverse wijzigingen aangebracht in het oorspronkelijke ontwerp. De schuifpui werd geïntegreerd in de buitengevel, de keuken werd vergroot door de aangrenzende berging te verplaatsen naar het balkon aan de achterzijde van het gebouw. Het dakterras bovenop het appartement werd voorzien van een buitenkeuken en een klein zwembad van waaruit je de gehele omgeving kunt aanschouwen.

De standaard inrichting van de badkamers werd vervangen, evenals de uitvoering en inrichting van de keuken. De vloertegels lopen door in de slaapkamers en op de terrassen waarbij gekozen is voor een matte tegel die niet glad is wanneer hij nat wordt. De kastdeuren in de slaapkamers zijn vervaardigd van een houtstructuur HPL en hebben dezelfde uitstraling als de keuken. De combinatie van hardsteen en hout, tezamen met warm wit, zandkleur, beige en blauw versterken de sfeer in dit Mediterrane appartement.

Op de bovenste verdieping vertoeft men op grote hoogte met een 180 graden uitzicht over een natuurgebied en de Middellandse Zee. De buitenkeuken is voorzien van een barbecue en kan afgesloten worden met een rolluik. Aan de voorzijde van het kleine zwembad is bergruimte gecreëerd om de ligkussens op te bergen. Ca. 100 m2 leefruimte binnen en 50 m2 terrassen bieden het woongenot van een vrijstaande villa.

Spelen met ruimte en het optimale halen uit een ontwerp is de kracht van interieurvormgeving. Wilt u meer weten en vrijblijvend overleggen? Neem contact met ons op.