In de wolken

Op de 22e verdieping van een appartementsgebouw in Zaanstad werd een volledig casco opgeleverd appartement omgetoverd tot een fantastisch penthouse met zicht op Amsterdam noord, het Noordzeekanaal en de Zaan. In de wolken onder grijze weersomstandigheden en elke dag genieten in figuurlijke zin. Hoge deuren, betonlook wandafwerking, houten vloeren, open wandkasten en een bijzonder verlichtingsplan bezorgen de bewoners 365 graden woongenot op grote hoogte.

Bij de indeling is rekening gehouden met het geweldige uitzicht. Vanuit de keuken, de eethoek of de zithoek is er zicht op de metropool. Het verlichtingsplan werd aangepakt zodat alle armaturen ingebouwd konden worden en nergens bedrading te zien is.

Instyling denkt in ruimtelijke mogelijkheden en zoekt oplossingen voor beperkingen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek.