Werkloft in loods

Een kleine 70 m2 bedrijfsvloer zal de allure gaan krijgen van een woon- en werkloft. De beschikbare ruimte heeft slechts twee kleine raampartijen en zal extra uitgelicht gaan worden met dakvensters. Het wordt een werkplek en verblijfsruimte voor internationale gasten, die tijdelijk in Nederland betrokken zijn bij de activiteiten van de onderneming. Zij zullen hier een sfeervol onderkomen hebben voor korte verblijfsduur. Deze businessloft wordt voorzien van alle gemakken, zoals sanitaire voorzieningen en een compacte keuken. Er zijn een relaxplek en een royale hoek voor vergaderingen en werkoverleg ingepland.

Zakelijk loft met hemels uitzicht

De inrichting van de loft zal een combinatie worden van beton, hout, wol, linnen en gerecyclede materialen, waardoor interieur en exterieur van het pand een eenheid zijn. Werken op niveau, in een plezierige omgeving met allure, werkt inspirerend voor alle partijen. ‘s Avonds lonken de sterren via de dakvensters naar binnen.

Instyling ontwikkelt sfeervolle oplossingen op de woonplek, maar ook voor de werkomgeving. Inspiratie ontstaat op de locatie van de opdrachtgever, die zijn wensen uitspreekt en er vervolgens mogelijkheden ontstaan.

Neem contact op wanneer u wonen en werken wilt combineren. Vul het contactformulier in of maak direct een afspraak.