Thuiskantoor

De werkplek in het kantoorgebouw wordt afgewisseld met de werkplek thuis. In menig huishouden zijn de keukentafel of een ongemakkelijke hoekje de enige plekken waar werken thuis mogelijk is. Veelal is de werkhouding daarbij slecht omdat de tafel te hoog is, of de stoelen niet voldoen om uren achtereen te werken. Of de ruimte ontbreekt om een plaats te creëren waar de spullen kunnen blijven liggen. Er komen steeds meer passende oplossingen voor het ruimteprobleem dat thuiswerken in de weg kan staan.

Compacte thuiswerk oplossing

Onderstaande kleine kast is een oplossing om snel en gemakkelijk een werkplek te creëren, die niet dominant is in het interieur en slechts beperkt ruimte nodig heeft. U plaatst de kast van 105 x 30 x 68 cm tegen een wand. In uitgeklapte toestand is het werkblad 95 cm breed en 80 cm diep. U kunt de werkplek in zittende positie, maar ook in staande positie gebruiken. De kleuren wit, eiken en zwart met een eiken werkblad zijn leverbaar. Andere kleuropties zijn met een langere levertijd ook mogelijk. De werkplek wordt gemonteerd geleverd, u hoeft slechts de stekker in het stopcontact te steken om te kunnen werken.

Er zijn inmiddels meer passende oplossingen bedacht om thuis efficiënt te kunnen werken. Denk aan een stoere eettafel met een afmeting van 200 x 95 of 160 x 95 cm en eiken blad dat met een simpele handeling aan te passen is naar een riante werkplek met geïntegreerde computer. De tafel kan deels nog steeds dienen als eettafel en de werkbenodigdheden kunnen blijven liggen in deze stand.

Goed uitgelicht

Een goede werkplek heeft verlichting nodig met een gerichte lichtbundel. Een fraai ogende bureaulamp met USB aansluiting om bijvoorbeeld de telefoon op te laden is ook een object met dubbele functie. Of een staande lamp waarvan de lichtbron verstelbaar is naar gelang het licht gewenst is. Akoestiek en uitstraling in de ruimte kan met een karpet verbeterd worden. Leg het kleed niet symmetrisch onder de tafel maar durf te spelen met ongelijkheid.

Instyling zoekt passende thuiswerk oplossingen. Wilt u meer weten over deze producten? Twijfel niet om vrijblijvend contact op te nemen voor informatie en bekijk onze webshop.