Scandinavische woning om van te dromen

De drukte ontlopen en met regelmaat verblijven in het betoverende natuurschoon van Scandinavië? In de wonderschone Noorse provincie Telemark ligt het dorp Vrådal waar rust en ruimte de schoonheid van de natuur omarmen. De harmonische versmelting van bergen en meren biedt de eenvoud van puur leven. Op een zeldzame locatie heeft een van onze relaties bouwkavels beschikbaar die bestemd zijn voor de realisatie van een droomwoning. De villa’s  worden gebouwd in de meest pure vorm van houtbouw en zijn te realiseren naar een bestaand model of zijn geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Noorse droomwoning

Perfectie zit hem in details die samen met de klant besproken en uitgewerkt worden. De bouwfase wordt begeleid vanaf de tekentafel tot de sleutelklare oplevering. Een Noorse droomwoning wordt verwezenlijkt in relatief korte tijd nadat het bouwvlak gereed is. Houtbouw is duurzaam en heeft een hoge isolerende waarde alsook een hoog afwerkingsniveau. Staren over de meren, turen naar de bergen, speuren naar wilde bessen, paddenstoelen en elanden, ontwaken in stilte, de geuren van sauna en dennennaalden, zijn realiteit zodra uw houten droomwoning opgeleverd is.

Elke houtbouw villa is naar wens in te richten in een Scandinavische woonstijl die eenvoud, warmte en harmonie uitstraalt. In alle jaargetijden is het puur genieten in uw Noorse droomwoning die voorzien is van alle gemakken en naar wens compleet ingericht opgeleverd kan worden. Instyling begeleidt tijdens de ontwerpfase, denkt mee over het verlichtingsplan en adviseert de inrichting zodat het u aan niets ontbreekt vanaf het moment van de sleuteloverdracht.

In samenwerking met Instyling

Van boom tot uw Noorse droom…… Wilt u een Noorse droom verwezenlijken en in contact komen met de ontwikkelaar? Informeer naar de mogelijkheden bij Instyling.