Max in Mozaïekart

De resultaten van onze meest getalenteerde coureur behoeft geen krans en woorden zijn slechts superlatieven ten opzichte van zijn prestaties in de Formule1. Dat velen van ons zijn racekwaliteiten adoreren wordt op zijn minst breed uitgemeten door de pers. Een ieder die deze passie niet achter het stuur kan evenaren heeft zijn portret wel in zijn vizier geprent.

De wonderen van mozaïekartieste Nicoline

Mozaïek artieste Nicoline van Wonderen heeft Nederlands bekendste Formule1 coureur uitgebeeld in kleine stukjes doek, stof, glas, band, steen en wat zoal voorhanden was aan restmaterialen. Wat we allen aan materiaalresten weggooien wordt in haar handen verheven tot kunst. Is het succes in de racerij afhankelijk van de kleinste verschillen in tijd, bandkeuze en materiaalwissel, bij Nicoline zit de verfijning in de details aan materiaalkeuze.

De wonderen van Nicoline zijn de wereld nog niet uit want haar inspiratie rijkt verder dan de grenzen van ons land. Door haar handen zijn al tal van artiesten tot kunst verheven, maar ook de Nachtwacht, het Meisje van Vermeer, wilde dieren en boeketten zijn tot leven gewekt als mozaïek kunstwerk. Wilt u haar volgen en de kunstwerken in detail bekijken of bespreken? Informeer naar expositie locaties of maak een afspraak met de kunstenares als u een speciale opdracht wilt bespreken.

Instyling past daar waar interesse is kunst toe in interieurprojecten of past het interieur aan aan de kunst die dierbaar is voor haar opdrachtgevers. De kunst en kracht zit altijd in de combinatie van objecten. Dit kunstwerk heeft een afmeting van 120 x 90 cm en is te koop.

Nieuwsgierig naar de resultaten? Neem dan contact op of bezoek de webshop.