Fotokunst

Marco ter Beek photography

“Make beautiful pictures, that’s what we do!”. Fotografie is zijn grote liefde en als fotograaf leeft hij zijn passie. Sinds kort print Marco zijn foto’s op vlakglas. Dit zijn keramische prints op gehard veiligheidsglas die niet verkleuren in de zon. Prachtig voor bijvoorbeeld scheidingswanden buiten in de tuin of in natte ruimtes. Wilt u de prints verlicht hebben? Marco is op dit moment een nieuw product aan het ontwikkelen waarbij de eerste prototypes in zijn showroom tentoongesteld staan. Kom snel een kijkje nemen in zijn atelier in Almere of de showroom in Culemborg.

Modefotografie
Sinds 2014 heeft Marco fotoshoots mogen doen, zowel nationaal als internationaal. Hij fotografeerde diverse modeshows tijdens de Paris Fashion Week Haute Couture en de Amsterdam Fashion Week en werd diverse keren genomineerd voor de Coiffure-awards. Zijn carrière kreeg een boost nadat hij in 2017 commended photographer werd van de Sony World Photograhy Award fotowedstrijd. Marco behaalde de top 50 wereldwijd uit 107.000 inzendingen.

Portretfotografie
Marco zet zijn creativiteit en kunde in om de beste portretten te schieten. Social media portretten (zoals profielfoto’s voor LinkedIn) zijn ontzettend populair, zeker met de professionele én zeer eigen uitstraling die hij de geportretteerde geeft. Zijn werk laat zich omschrijven als sterk en krachtig dankzij goede belichting en een prettige en open benadering van het model.

Meer weten? Neem contact op met Instyling en er wordt contact voor u gelegd.