Tuinsetkussens maatwerk

De zon schijnt, de tuin wordt klaar gemaakt voor de zomer en de tuinmeubelen worden tevoorschijn gehaald. Vervolgens blijken de kussens van de lounge-set versleten en vuil te zijn en de maatvoering niet standaard. Outdoor stoffen zijn vuil- en waterafstotend en kunnen heel goed schoon gemaakt worden. Ze verkleuren niet onder invloed van UV stralen en zijn bovendien sterk. Het valt dus te overwegen om de kussens opnieuw te bekleden of in zijn geheel te vervangen. De kernen van de kussens bestaan uit polyether of koudschuim dat in meerdere hardheden en kwaliteiten leverbaar is. De ervaren meubelstoffeerder snijdt kernen in elke vorm, die vervolgens voorzien worden van een goede outdoor meubelstof.

Maatwerk kussens voor terras, boot, ligbed en tuinstoel

Overweeg vervanging

Als de tuinset van goede kwaliteit is loont het de moeite om de kussens te vervangen en kwalitatief goede materialen te gebruiken. In het voorjaar denken we na over de vervanging of het herstellen van tuinmeubilair. Instyling werkt met zeer ervaren stoffeerders die vakwerk leveren. Wij denken mee over vormgeving en stofkeuzes uit de outdoor collecties van o.a. Sunbrella, JAB, Tuvatex en selecteren meubilair als tuin karpetten en verlichting die weer en wind kunnen doorstaan. Kwaliteit betaalt zich terug in de lange tijd dat spullen meegaan, producenten brengen steeds meer producten op de markt die voortkomen uit recycling van materialen.

Informeer naar de mogelijkheden, geef uw tuinmeubilair een tweede leven. Wilt u meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van outdoor materialen en producten? Bel ons en neem een kijkje in de webshop.