Design ligbed

Tijdloos en vernieuwend outdoor bed dat zijn oorsprong vindt in het timmer ambacht van de Deurnesche Peel. Het NEO design tuinbed is een object dat in alle seizoenen de tijd des tands kan doorstaan en niet opgeborgen hoeft te worden. Oogstrelend vier seizoenen bed dat in beperkte oplage geproduceerd wordt in meerdere uitvoeringen. Telkens herkenbaar en blijvend mooi door zijn exclusiviteit. Dutch design tot in de puntjes uitgedacht, uitgevoerd met een uniek serienummer en herkenbaar aan het zeepaard-logo.

Object en tuinmeubel

Het NEO design ligbed biedt ontspanning in de meest pure vorm, is een visuele impuls om te bekijken en een object om op te zitten dan wel te liggen, maar vooral een vorm in de tuin om van te genieten.

Bedenk met de makers uw eigen uitvoering in kleur en houtsoort, kies daarbij een passend meubelkussen dat de contouren van de ligbed versterkt en verruim de geest. Houd het praktisch door middel van goede kwaliteit meubelstoffen die water en vuil gedurende kunnen weerstaan. De trends in outdoor stoffen zijn legio en de duurzaamheid rechtvaardigt de investering gedurende jaren.

Ontspannen design object

Waan u vanaf het NEO design ligbed in warme oorden, in uw Hollandse groenoase of op een stuivend zandplateau. Maak van de tuin uw eigen paradijs met outdoor verlichting, een karpet dat alle weersinvloeden kan doorstaan en meer.

Wilt u meer weten over het ligbed en de toepassing van weersbestendige materialen? Instyling is adviseur en leverancier van het NEO design ligbed en ontwikkelde het meubelkussen dat comfort en goede ondersteuning biedt.

Informeer welke uitvoeringen verkrijgbaar zijn.