Samenwerking met NeilDavid

Instyling was onlangs op bezoek in de showroom van Neil David design furniture in Diemen en had een boeiend gesprek met ontwerper Neil David en agent van het merk, Bas Meijer. Het ongewone gewoon maken…..

Top design bereikbaar maken voor een breed publiek dat design waardeert en erin durft te investeren. Vormgeving combineren met functie waarbij het materiaal en de bewerking een grote rol spelen. De consument inspireren om te investeren in design stukken, waar men niet op uitgekeken raakt. Dat is de visie van beide heren en inspireert hen om mooie ontwerpen op de markt te brengen.

Het ongewone wordt gewoon

Producten ontwerpen waarbij het idee in het ontwerp centraal staat. Geometrische vormen zijn in veel meubelen van Neil David terug te vinden. De constructie is geïntegreerd in het ontwerp wat al dan niet resulteert in een onderdeel van het totale ontwerp. Alle ontwerpen zijn te bezichtigen in de showroom van Neil David en worden via interieurprofessionals gedistribueerd.  

Een platform als Instyling biedt merken, ontwerpers en consumenten een podium om de interieurbranche te verkennen. Showrooms van ontwerpers als Neil David moeten een permanente inspiratiebron zijn voor partijen. Fabrikanten zullen moeten accepteren dat beurzen waarschijnlijk verleden tijd zijn. Kleinschalige samenwerkingen worden leidend om trends voor te zetten in 2021 en de jaren erna, zodat serieuze projecten kunnen ontstaan. Het besef dat investeren in duurzame producten beter is voor mens en milieu, en dat een goed product design lang houdbaar is, moet door iedereen omarmd gaan worden.

Bekijk een impressie in de showroom van Neil David :

Wilt u meer weten over de collectie van Neil David of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neem dan contact op met Instyling en plan uw bezoek.