Werkplek creatie in loods

Een kleine 70 m2 bedrijfsvloer wordt werkplek en vergaderruimte met de allure van een loft. De verdiepingsvloer in het bedrijfspand heeft slechts twee kleine raampartijen en krijgt extra daglicht met dakvensters. De ruimte wordt werkplek en verblijfsruimte voor internationale gasten, die tijdelijk in Nederland betrokken zijn bij de activiteiten van de onderneming. Relaties kunnen verblijven in een sfeervol onderkomen met een hotelchique sfeer, voorzien van alle gemakken. Deze werkplek en verblijfsruimte wordt ingericht met sanitaire voorzieningen, een slaapgedeelte en een compacte keuken. Een relaxplek, een royale hoek voor vergaderingen of werkoverleg zijn ingepland.

Zakelijk loft met wijds uitzicht

De inrichting van deze werkloft is een creatie van beton, hout, wol, linnen en gerecyclede materialen, waarmee het interieur en exterieur passen bij de stijl van het pand en hiermee een eenheid vormen. Werken op niveau, in een plezierige omgeving met allure, werkt inspirerend voor alle partijen. ‘s Avonds lonken de sterren via de dakvensters naar binnen, overdag biedt het uitzicht over de nabije landerijen inspiratie voor een goede werksfeer.

Instyling bedenkt en ontwikkelt sfeervolle oplossingen voor de woning, maar ook voor de werkomgeving. Inspiratie ontstaat op de locatie van de opdrachtgever, die zijn wensen uitspreekt waarna er vervolgens mogelijkheden en ideeën ontstaan. Met praktisch inzicht, ervaring en een personal touch worden verbouwingswensen omgezet in een plan van uitvoering.

Neem contact op wanneer u woon- of werkruimte wilt realiseren. Vul het contactformulier in of maak direct een afspraak om van gedachten te wisselen.