Raambekleding en raamhorren

In de wereld van raamdecoratie is er een heleboel mogelijk en in de zoektocht naar de perfecte raambekleding en beste raamhorren ziet de consument veel productaanbod voorbij komen. Met andere woorden: 1001 mogelijkheden om de ramen te bekleden en dus lastig een keuze te maken. Kijk uit, keuzestress loert om de hoek bij het kiezen van de best passende en meest sfeervolle raambekleding. Instyling werkt met een Nederlandse leverancier, die hoogstaande kwaliteitsproducten levert en goede service geeft.

Nieuw in de collectie zijn bamboe jaloezieën. Deze raambekleding is gemaakt van bamboe en daardoor super duurzaam. De matte afwerking van de bamboe latjes is mooi en stoer, en in combinatie met de ladderbandjes van linnen ook weer heel chique. Elke bamboe jaloezie is handgemaakt. Op deuren kunnen jaloezieën van bijvoorbeeld 65 mm brede bamboe latten bevestigd worden. Daarvoor kunnen weer gordijnen gehangen worden, als daar de ruimte voor is. Naast het creëren van de juiste lichtinval doen de jaloezieën ook dienst als volledig verduisterende raambekleding.

Houten en bamboe jaloezieën

De lichtinval van bamboe jaloezieën is fantastisch en door de handige bediening zijn ze ook makkelijk in gebruik. De jaloezieën zijn volledig op te trekken, maar veelal hangen ze permanent naar beneden. Met de koordjes kan men spelen met de lichtinval. Er is een uitgebreid pallet natuurlijke kleuren leverbaar. Nieuw in de collectie zijn Woodweave houten rolgordijnen!

Instyling werkt met een producent die op maat levert. Naast de bamboe jaloezieën zijn er in veel breedtematen ook jaloezieën van hout, aluminium en kunststof leverbaar. Het kleurenpallet varieert van natuurlijke tinten tot trendy kleurrijke uitschieters. Naast jaloezieën zijn er ook rolgordijnen, vouwgordijnen of plisségordijnen in veel kleuren in de collectie. Elke raamdecoratie geeft een andere sfeer en toepassing.

Plissé hordeuren & raamhorren

Houd muggen en andere vliegende insecten buiten de deur met een hordeur of raamhor op maat. Onze leverancier levert een geluidsarm schuifmechanisme met een inbouwdiepte van slechts 2,2 cm. Een enkele plissédeur kan tot 2,5 meter breed geleverd worden. Meervoudige systemen passen tot een breedte van 7,5 meter en zijn geschikt voor montage binnen en buiten. Er zijn diverse kleuropties mogelijk die passen bij de kleur van het kozijn.

Instyling adviseert en levert maatwerk raamdecoratie. Maak een afspraak in onze showroom of voor een bezoek aan huis.