Zicht op de plassen

Een tuinhuis met uitzicht over de Vinkeveense plassen moest dienst gaan doen als kantoorruimte. De oude inrichting werd volledig gesloopt zodat elke vierkante decimeter opnieuw benut kon worden. Een nieuwe wand verdeelt de ruimte in een representatieve werkruimte en een praktisch gedeelte dat in opbergruimte voorziet en een pantry huisvest. Omdat de ruimte aan drie zijden volop daglicht binnenlaat zijn er donkere elementen toegevoegd waarmee contrast ontstaat. Een design verlichtingsarmatuur is de eyecatcher van de ruimte geworden.

De metamorfose van het tuinhuis heeft de eigenaren extra woongenot geboden omdat hiermee een goede werkruimte is toegevoegd. Het uitzicht over het water geeft rust en inspiratie.

Instyling denkt mee, ook als de ruimte beperkt is. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op.