Directiekantoor aan huis

In de basement van een nieuwe villa was ruimte beschikbaar voor een directiekantoor met vergaderruimte. Omdat de kelder meer dan een meter verdiept in de grond ligt waren er hoge raampartijen voorzien. Met deze bijzondere vorm van daglicht moest rekening gehouden worden bij de inrichting. Houten bureaus, tafels en kasten versterken de eenheid met de bosrijke omgeving. Het gebruik van lichte kleuren reflecteert het daglicht en het toegevoegde kunstlicht in de ruimtes. Het nieuwe maatwerk meubilair moest combineren met reeds aanwezige stoelen en fauteuils.

Dit project is een mooie combinatie van elkaar versterkende elementen die in het kantoor en de woning een geheel vormen. Wonen en werken zijn hier geheel gescheiden, geven rust en inspiratie aan de bewoners.

Instyling denkt in oplossingen. Meer weten? Ga het gesprek aan en laat u verrassen.