Tuinsetkussens maatwerk

De zon schijnt, de tuin wordt klaar gemaakt voor de zomer en de tuinmeubelen worden tevoorschijn gehaald. Vervolgens blijken de kussens van de lounge-set versleten en vuil te zijn en de maatvoering niet standaard. Outdoor stoffen zijn vuil- en waterafstotend en kunnen heel goed schoon gemaakt worden. Ze verkleuren niet onder invloed van UV stralen en zijn bovendien sterk. Het valt dus te overwegen om de kussens opnieuw te bekleden of in zijn geheel te vervangen. De kernen van de kussens bestaan uit polyether of koudschuim dat in meerdere hardheden en kwaliteiten leverbaar is. De ervaren meubelstoffeerder snijdt kernen in elke vorm, die vervolgens voorzien worden van een goede outdoor meubelstof.

Als de tuinset van goede kwaliteit is loont het de moeite om de kussens te vervangen en kwalitatief goede materialen te gebruiken. Gedurende de winterperiode is er tijd om dierbare spullen te vervangen of te herstellen. Instyling werkt met zeer ervaren stoffeerders die vakwerk leveren. Wij denken mee over vormgeving en stofkeuzes uit de outdoor collecties van o.a. Sunbrella, JAB en Tuvatex.

Informeer naar de mogelijkheden, geef uw tuinmeubilair een tweede leven.