Raamdecoratie

In de wereld van jaloezieën is er een heleboel mogelijk en in de zoektocht naar de perfecte jaloezie ziet de consument een heleboel voorbij komen. Met andere woorden: 1001 mogelijkheden en dus lastig een keuze te maken. Kijk uit, keuzestress loert om de hoek. DIB biedt een prachtig product van Nederlandse makelij, van hoogstaande kwaliteit, een waanzinnig goede service en de enige Nederlandse leverancier van bamboe jaloezieën! Bamboe? Ja, de nieuwe jaloezieën van DIB zijn gemaakt van bamboe en daardoor super duurzaam. De matte afwerking van de bamboe latjes is prachtig en stoer en in combinatie met de ladderbandjes van linnen ook weer heel chique.

DIB maakt alles op maat. Op deuren kunnen jaloezieën van bijvoorbeeld 65 mm brede bamboe latten bevestigd worden waarvoor dan weer zachte velours gordijnen gehangen worden, als daar ruimte voor is. Naast het creëren van de juiste lichtinval doen de jaloezieën ook dienst als volledig verduisterende raambekleding.

De lichtinval van bamboe jaloezieën is fantastisch en door de handige bediening zijn ze ook super makkelijk in gebruik. De jaloezieën zijn volledig op te trekken maar meestal hangen ze permanent naar beneden. Met de koordjes kan men spelen met de lichtinval.

DIB levert op maat en heeft naast de bamboe jaloezieën in meerdere breedtes ook jaloezieën van hout, aluminium en kunststof. Het kleurenpallet varieert van natuurlijke tinten tot trendy uitschieters.

Instyling adviseert en levert de producten van DIB. Wilt u meer weten over de enorme collectie raamdecoratie? Neem vrijblijvend contact op.