Wie is Diana

De interesse voor wonen en inrichten is ontstaan na een loopbaan als office manager in de financiële dienstverlening. Advisering over aankoop, verkoop en verbetering van onroerend goed stimuleerde om binnenhuisarchitectuur te gaan studeren. Ervaring als zelfstandig ondernemer gaf de doorslag om deze kennis vorm te geven in een eigen bureau voor interieurvormgeving. Instyling is opgericht met de focus op de particuliere, klein zakelijke en recreatieve markt.

Het idee

Instyling past praktische ervaring en ruimtelijk inzicht toe om (recreatie)woningen, werkplekken en winkels stijlvol in te richten. De wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een logistiek plan en een creatief advies. De smaak van de klant en de persoonlijke aanpak van Diana vormen tezamen een interieuradvies op maat. Vormgeving van het inrichtingsplan gebeurt in samenwerking met leveranciers van meubilair en dienstverlenende partijen die vakwerk leveren.  

MEER WETEN?

Advies pakketten


(Her) inrichten gaat over ideeën, smaak en uitvoering. Tijdens een uitgebreide kennismaking worden ideeën uitgewisseld hoe bestaande meubels en nieuwe items het verschil kunnen maken. Met een van onderstaande pakketten kunt u geholpen worden:

PRAKTISCHE HULP EN ADVIES AAN HUIS
Advies over meubelopstelling, kleurgebruik, vloer- en wandbekleding, raamdecoratie, verlichting en styling gedurende 3 uur.

INTERIEURVERNIEUWING
Na inventarisatie, een plattegrond met meubelopstelling, een moodboard en een kleurenplan per ruimte kunt u zelf met een product-overzicht op inkoop. Wanneer er via mijn leveranciers gekocht wordt krijgt u 10% korting.

BEGELEIDING VAN A tot Z
Een indelingsplan met advies over kleuren, materialen, afwerking en styling is de basis om u te ontzorgen. Met bestaande meubelen en nieuwe items wordt een compleet nieuwe stijl gepresenteerd. Producten die via mijn leveranciers gekocht worden geven een 
prijsreductie van 10%.

STYLING AAN HUIS
Kussens, een vloerkleed, bijzondere muurdecoratie en accessoires worden toegevoegd aan de hand van een vooraf gemaakt moodboard. Met een voor u opgestelde productenlijst kunt u zelf inkopen of bij mijn leveranciers bestellen met 10% korting.

WILT U MEER WETEN?

Passie

"Het creëren van stijlvolle woonoplossingen die passen bij de bewoners en de persoonlijke twist geeft aan hun wens en smaak."

Missie

"Het bedenken van interieur en exterieur inrichting die past bij de stijl van de bewoners en hen voor lange tijd sfeervol woonplezier geeft."

Visie

"Met passende oplossingen een  stijlvol interieur adviseren dat woongenot geeft, zonder het praktische gebruik uit het oog te verliezen."

Wat mag u verwachten?

Praktisch advies met een personal touch 

Voor (recreatie)woning werkplek en winkel

Maximaal rekening houden met recycling 

Korte lijnen en één aanspreekpunt

Comfortabel wonen binnen en buiten

Oplossingen voor lang gebruiksplezier

Nieuwsgierig geworden?

Een oriënterend gesprek is kosteloos

CONTACTVERZOEK

Nieuwe ontwikkeling

Een behoefte in de markt heeft Diana geïnspireerd om een levensloopbestendige woning te ontwikkelen die de 55-plus doelgroep aanspreekt. Compact en comfortabel wonen op een sfeervolle locatie die zorgeloos woongenot biedt. De SR Style woning is in samenwerking met een ervaren woningbouwer gereed voor productie. Heeft u interesse en wellicht ook een bouwlocatie op het oog? Informeer naar de mogelijkheden. 

SR Style Living

  • 100 m2 woongenot op de begane grond
  • Drempelloos in huis en naar buiten
  • Energiezuinig verwarmen en koelen
  • Royaal uitzicht door lange raampartijen
  • Begeleiding en advies voor de inrichting
  • Ontzorgen voor de toekomst

Vraag informatie aan

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

Deltazijde 34-R  
1261 ZM Blaricum
+31 6 22 930934
info@instyling.nl