Refit motorjacht

Interieur motorjacht vernieuwd

Leven aan boord van een motorjacht geeft vrijheid en een ruime blik. Vernieuwing van het interieur van dit schip brengt de beleving weer voor jaren in een moderne dimensie. Aan boord van het door Moonen ontworpen motorjacht werd na een grondige technische refit ook het scheepsinterieur gemoderniseerd. Het nautische zitcomfort en slaapcomfort werd volledig vernieuwd.

Nieuwe bootkussens en bootmatrassen

Na 20 jaar zijn de vorm en de veerkracht uit de bootkussens verdwenen, zijn de meubelstoffen flink verouderd en veelal verkleurd onder invloed van zonlicht en temperatuurschommelingen aan boord. De bootmatrassen bieden na zoveel jaren geen ondersteuning meer en de inwerking van vocht kan flinke schimmelsporen achtergelaten. Aan boord van dit jacht is gekozen voor een klassieke vorm van de bootkussens, die past in het scheepsinterieur. Een combinatie van leder, imitatie suède en geweven meubelstoffen maakt het zitcomfort praktisch en sfeervol. De kussenvullingen zijn vervangen, want na jaren vergaat het comfortschuim, waardoor de bekledingsstoffen niet meer strak om de kussenkernen passen.

Slaapcomfort aan boord

Na jaren verliezen matrassen hun ondersteunende functie, ook wanneer ze niet veel gebruikt worden. Aan boord laten invloeden van zonlicht, temperatuurschommelingen en vocht hun sporen na, maar ook gebruikssporen gaan ten koste van kwaliteit. De bootmatrassen aan boord van deze Moonen zijn vervangen. De nis achter het bed is opgevuld met een maatwerk hoofdbord. Voor de klant is een moodboard met materialen samengesteld, alvorens de refit werd uitgevoerd.

Instyling bedenkt en adviseert interieur refit-projecten van jachten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.