Pied à Terre

Een kleine 70 m2 bedrijfsvloer zal de allure gaan krijgen van een woon- en werkloft. De etage heeft slechts twee kleine raampartijen en zal extra uitgelicht gaan worden met dakvensters. Een werk- en verblijfsruimte voor internationale gasten, die tijdelijk in Nederland betrokken zijn bij de activiteiten van de onderneming, zullen hier een sfeervol onderkomen hebben voor korte verblijfsduur. De directieloft wordt voorzien van alle gemakken zoals sanitaire voorzieningen en een compacte keuken. Er zijn een relaxplek en een royale hoek voor vergaderingen en werkoverleg bedacht.

Zakelijk loft met hemels uitzicht

De inrichting zal een combinatie van beton, hout, wol, linnen en gerecyclede materialen worden waardoor interieur en exterieur van het pand een eenheid worden en de aard van de onderneming ondersteund wordt. Werken op niveau in een plezierige omgeving die inspiratie geeft werkt voor alle partijen optimaal. ‘s Avonds lonken de sterren via de dakvensters naar binnen.

Instyling zet zich in voor de ontwikkeling van sfeervolle oplossingen in de woon- en werkomgeving. Inspiratie ontstaat op de locatie van de opdrachtgever en gaat altijd in samenspraak met partijen die een ontwerp kunnen uitvoeren.

Neem contact op voor een brainstormsessie, vul het contactformulier in of maak direct een afspraak.