MY Vripack

Een Vripack trawler, geschikt voor (semi)permanente bewoning, onderging een complete refit. Naast de benodigde technische vernieuwingen werd het interieur grondig gemoderniseerd met nieuw zit- en slaapcomfort. Een combinatie van praktische meubelstoffen, imitatie bont, koeienhuiden en stoere accessoires hebben dit motorjacht een frisse update gegeven. Nieuwe stoffering betekent dat ook de kernen van de bootkussens vernieuwd zijn. Een grondige refit die jarenlang optimaal comfort biedt.

Stijlvolle accessoires verhogen de sfeer aan boord. Als de vloeroppervlakte het toelaat kan een karpet met antislip mat eronder behaaglijk zijn. Een plaid op de bank of op het bed is fijn op kille dagen. Satijn katoen bedlinnen in nautische stijl maakt van de owners cabin een echte kapiteinshut. Speel met materialen, bezuinig niet op kwaliteit en gezelligheid.

Is uw jacht toe aan een tweede leven maar ontbreekt praktisch inzicht? Laat Instyling creatief meedenken over vervanging van zitcomfort, slaapcomfort en de styling. Neem vrijblijvend contact op en neem een kijkje in de webshop.