Nautisch werken aan de plassen

Een tuinhuis met uitzicht over de Vinkeveense plassen moest dienst gaan doen als kantoorruimte. De oude inrichting werd volledig gesloopt zodat elke vierkante decimeter opnieuw benut kon worden als werkruimte voor een adviseur van nautische vaartuigen. Een nieuwe wand heeft het bijgebouw verdeeld in een representatieve werkplek en een praktisch gedeelte met inbouwkasten en een pantry. Omdat het tuinhuis aan drie zijden volop daglicht binnenlaat zijn er donkere elementen toegevoegd die contrast benadrukken. Een hangende designlamp van glassculpturen is de eyecatcher van de ruimte geworden.

De metamorfose van het tuinhuis heeft de eigenaren extra werkplezier bezorgd, het uitzicht over het water geeft rust en inspiratie. De toegepaste kleuren zijn naturel en lopen over in de natuurlijke omgeving die het tuinhuis omringt.

Instyling denkt mee over sfeerbeleving die een functie heeft. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op.