"De magie van comfort aan boord"

Jacht interieur

Een aangenaam verblijf aan boord van een jacht verdient kwalitatief goed zitcomfort en slaapcomfort in een stijl die bij het schip en de inrichting past. Bootkussens in de salon, aan dek, in de kuip, bootmatrassen, kussens, ligbedkussens etc. zijn maatwerk producten die vervaardigd moeten worden van kwalitatief hoogwaardig comfortschuim en waterbestendige meubelstoffen.

Ervaring als watersporter en passie voor een verblijf op het water zijn onze motivatie om advies te geven voor de inrichting van een groot of klein jacht. Een jacht interieur moet  zitcomfort en slaapcomfort bieden dat goed ondersteunt en het schip een gezellige uitstraling geeft. Instyling adviseert over materialen, kleuren, stijl en begeleidt tot en met de uitvoering.

Bootkussens sloep of tender 

Goed zitcomfort en ligcomfort draagt bij aan ontspanning op het water. Instyling werkt samen met producenten van bootkussens en bootmatrassen.

Bootstoffering salon 

Actief of relaxt zitten vereist de toepassing van verschillende comfortschuim soorten en het gebruik van waterafstotende en UV bestendige meubelstoffen.

Kussens kuip of dek

Bootkussens aan dek hebben veel te lijden door zon en zeewater. Advies over de toepassing van geschikte materialen is de basis van goed nautisch comfort.

Portfolio jacht interieur

Flirting with nature

De jachtwerf en de eigenaar van een snel varend motorjacht schakelden tijdens de bouw hulp in voor de inrichting.

Vrijheid op het water

Een lang verblijf aan boord was de doelstelling van de eigenaren en de opdracht voor deze refit.

Bootstoffering

Een nieuwbouwproject waarvoor de bootstoffering en de bootmatrassen zijn geadviseerd.

Informatie gewenst?

Voor refit wensen van uw jacht interieur belt u 0622930934