Samenwerking met Cosentino

Innovatieve materialen* 

Het internationaal vooraanstaand Spaanse familiebedrijf Cosentino is marktleider in de productie en distributie van innovatieve materialen voor architectuur en design. Instyling ging op bezoek in de showroom in Amsterdam en ademde de sfeer van kleuren, materialen en toepassingsmogelijkheden voor architectuur en designprojecten. Cosentino City biedt een uitgebreid inspiratieplatform waar architecten en ontwerpers kunnen werken.

Het City-concept Amsterdam biedt meerdere ruimtes waar de voornaamste merken van Cosentino Silestone®, Dekton® en Sensa® in de spotlight staan. Er zijn voorbeelden te zien van vloer- en geveltoepassingen, werkbladen en wandbekleding. De bezoekers kunnen gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen in digitale technologie. Hiermee krijgen professionals en consumenten high-definition beelden te zien van platen en kunnen kleuren tot in detail bekeken worden.

Instyling inspireert consumenten om deze materialen toe te passen in hun interieurontwerp en biedt de leidende hand om combinaties van materialen en meubelen te maken. Voor informatie over de producten van Cosentino en hun toepassing kunt u het contactformulier invullen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *