Mirabel Slabbinck anno 2021

Verbondenheid, saamhorigheid, elegantie en eenvoud

Tedere zachtheid is anno nu de verbinding die eenvoud en verfijnde schoonheid symboliseren. Mirabel Slabbinck combineert zijdezachte stoffen die het knusse thuisgevoel bekrachtigen. De onvoorwaardelijk liefde tussen familie en vrienden zegeviert in de nieuwe veelzijdige en eigentijdse collectie. Moderne architectuur met een strak lijnenspel, een speels ritme combinert met een loodrechte lijn, een rietgewas met een authentiek webbingpatroon, zijn een aantal kenmerken van de collectie bedtextiel en badtextiel in 2021. De stofsoorten die toegepast worden zijn van superieure kwaliteit met een uitzonderlijk look & feel. De allerbeste vezels worden met de grootste finesse verwerkt volgens de kunst van het Italiaanse weven. De nieuwe Twining collectie is ontstaan uit een tedere zachtheid.

De gehele Mirabel Slabbinck collectie laat zich naar eigen smaak en kleuropbouw samenstellen in elke gewenste maatvoering. De natuurlijke producten hebben een levertijd omdat alles maatwerk en handwerk is. De kwaliteit is dusdanig hoog dat alle producten een ongeƫvenaarde levensduur hebben, hun glans behouden ondanks een eindeloos aantal wassingen en dus uiterst duurzaam zijn.

Instyling toont graag de Mirabel Slabbinck bed- en badlinnencollectie 2021 en inspireert u om in de slaapkamer de ultieme sfeer te creƫren die lichaam en geest totale ontspanning bezorgen. Wilt u kennismaken met de badtextiel en bedtextiel producten van Mirabel Slabbinck? Voor inspiratie kunt u contact opnemen met Instyling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *