Samenwerking met Mirabel Slabbinck

Tedere zachtheid in de slaapkamer*

Verbondenheid, saamhorigheid, elegantie en eenvoud. Tedere zachtheid is anno nu de verbinding die eenvoud en verfijnde schoonheid symboliseren. Mirabel Slabbinck combineert zijdezachte stoffen die u laten wegdromen naar verre oorden en het knusse thuisgevoel creëren waar de kracht van de onvoorwaardelijke liefde tussen vrienden en familie zegeviert.

Moderne architectuur met een strak lijnenspel, een speels ritme dat samengaat met een loodrechte lijn en een rietgewas met een authentiek webbing-patroon zijn een aantal kenmerken van de collectie bedtextiel en badtextiel in 2021. De stofsoorten die toegepast worden zijn van superieure kwaliteit met een uitzonderlijk look & feel. De allerbeste vezels worden met de grootste finesse verwerkt volgens de kunst van het Italiaanse weven. De nieuwe Twining collectie is ontstaan uit een tedere zachtheid waar we heden naar verlangen.

De gehele Mirabel Slabbinck collectie laat zich naar eigen smaak en kleuropbouw samenstellen in elke gewenste maatvoering. De natuurlijke producten van satijn katoen, percaal, linnen en badstof hebben een levertijd omdat alles maatwerk en handwerk is. De kwaliteit is dusdanig hoog dat alle producten een ongeëvenaarde levensduur hebben, hun glans behouden ondanks een eindeloos aantal wassingen en dus uiterst duurzaam zijn.

Instyling toont graag de Mirabel Slabbinck bed- en badlinnencollectie 2021 en inspireert u om in de slaapkamer de ultieme sfeer te creëren die lichaam en geest totale ontspanning bezorgen. Wilt u kennismaken met de badtextiel en bedtextiel producten van Mirabel Slabbinck? Voor inspiratie kunt u contact opnemen met Instyling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *