Durf te combineren

Indoor en outdoor materialen

2021 kenmerkt zich met materialen in kleur voor vloer, wand en de bekleding van panelen en meubelen. Consumenten wordt vrolijkheid geboden met zachte materialen die bovendien tegen een stootje kunnen. Kamerbrede vloerbedekking kan ook in toegesneden maten toegepast worden als karpet. Met een brede of smalle boarding van bijvoorbeeld Alcantara maak je een statement in de woonkamer, de slaapkamer of het kantoor aan huis.

Wandpanelen of zitmeubelen kunnen tegen een stootje met een vinyl die UV bestendig, antibacterieel en vuilbestendig is. Dit type materialen zijn ook geschikt om buiten toegepast te worden op bijvoorbeeld zitmeubelen in de tuin of aan boord van een boot. Kleuren en materialen van verschillende structuur mogen gemixt worden, ze geven een zitmeubel hierdoor een eigentijdse uitstraling. Bekleed het zonnedek of de bootkussens met een moderne vinylsoort, pimp het buitenleven!

Meer weten over combinaties van materialen en kleuren? Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden voor advies en een vrijblijvend intakegesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *