Tiny apartment

38 m2 zeezicht

Een zwaar gedateerd appartement uit de 60-er jaren werd volledig uitgebroken. Op een geringe oppervlakte van 38 m2 met ruimschoots zeezicht was slechts één ding belangrijk: Benut de ruimte optimaal en haal het maximale uit de fantastische locatie aan zee.

Het resultaat is 180 graden zeezicht vanaf elke plek in het appartement. Loungen, dineren, borrel & bites nuttigen waar men wil en bovendien is er voldoende bergruimte om alle persoonlijke spullen op te bergen. Vanaf het ontwaken in bed tot aan het aanschouwen van de maan op het rondom gelegen terras geniet de opdrachtgever van deze complete refit. Geen plekje is onbenut gelaten om alle vormen van comfort te bieden.

Kleine ruimtes verdienen grote aandacht. Instyling adviseert waar nodig om tot een groots resultaat te komen. Het is een uitdaging om op een beperkt aantal vierkante meters alle gewenste functies vorm te geven.

Wilt u de uitdaging aangaan om een kleine ruimte groots vorm te geven? Instyling helpt en adviseert hierbij graag. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend gesprek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *