Design ligbed SunnyDay

Een kunstwerk met relax eigenschappen

Een bijzonder ontwerp ligbed met een 2 mm dik stalen frame waarop een Fraké tropisch hardhout soort is verwerkt. Het ligbed is redelijk zwaar, zeer duurzaam en heeft een hoog design gehalte. Als object in de tuin oogt dit als kunstwerk en kan ook nog eens het hele jaar door buiten blijven staan.

De coating van het frame is een weatherproof poedercoating waardoor het weersbestendig is. Het frame kan in meerdere kleuren geleverd worden. De poten van het ligbed zijn voorzien van 3 mm dik rubber die het antislip maken en het beschermen tegen slijtage. Optioneel kan er een ligkussen geleverd worden in een outdoor stof die water- en vuilafstotend als ook Covid-19 bestendig is.

De latten zijn gemaakt van thermisch verduurzaamd Fraké. Dat is een West Afrikaanse hardhout soort. Met lijnzaadolie behoudt dit hout zijn uitstraling. Door de weersinvloeden zal het hout op den duur vergrijzen mits het regelmatig met olie behandeld wordt. De latten zijn blind bevestigd met gecoate schroeven. Elk bed heeft een met de hand gebrandmerkt logo. Naast de kleur Verde zijn er ook een lichte Vanilla en een bruine Caramelo uitvoering.

Voor informatie over de uitvoering en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier. Bekijk deze link voor een creatieve indruk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *