Design ligbed zoethout

Verde, caramelo of vanilla

Een ligbed met een 2 mm dik stalen frame waarop een Fraké tropisch hardhout soort is verwerkt. Het ligbed is redelijk zwaar, zeer duurzaam en heeft een hoog design gehalte.

De coating van het frame is een weatherproof poedercoating waardoor het weersbestendig is. Het frame kan in meerdere kleuren geleverd worden. De poten van het ligbed zijn voorzien van 3 mm dik rubber die het antislip maken en het beschermen tegen slijtage. Optioneel kan er een ligkussen geleverd worden in een outdoor stof die water- en vuilafstotend is als ook Covid-19 bestendig is.

De latten zijn gemaakt van thermisch verduurzaamd Fraké. Dat is een West Afrikaanse hardhout soort. Met lijnzaadolie behoudt dit hout zijn uitstraling. Door de weersinvloeden zal het hout op den duur vergrijzen mits het regelmatig met olie behandeld wordt. De latten zijn blind bevestigd met gecoate schroeven. Elk bed heeft een met de hand gebrandmerkt logo. Naast de kleur Verde zijn er ook een lichte Vanilla en een bruine Caramelo uitvoering.

Voor informatie en prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *