Bootkussens

Jachtinterieur maatwerk advies

Unieke samenwerkingen tussen Instyling, de scheepsbouwer en de scheepsstoffeerder kunnen leiden tot een comfortabel en sfeervol resultaat op het gebied van nautisch zit- en slaapcomfort. Instyling adviseert en inspireert omtrent de uitvoering en de stijl van alle bootkussens en bootmatrassen.

Bij dit onlangs uitgevoerde project zijn taupe kleurige lederen banken en trendy velvet beklede fauteuils in naturel kleuren gecombineerd met mooie accessoires. De teak houten betimmering is gecombineerd met hoogglans witte wandpanelen en mat witte plafonddelen. De plafondplaten zijn bekleed met een witte op linnen gelijkende vinylsoort. De horizontale jaloezieën zijn weggewerkt achter koven en gecombineerd met siergordijnen. Aan dek zijn comfortabel zittende banken bekleed met Sunbrella outdoor stoffen, die water en vuil afstotend zijn.

Het slaapcomfort bestaat uit goed ondersteunende en optimaal ventilerende bootmatrassen waarbij hoogwaardig maatwerk bedtextiel, dekbedden en hoofdkussens van natuurlijke materialen zijn vervaardigd. Alle geleverde producten zijn van Nederlandse en Belgische makelij. De hiervoor gebruikte grondstoffen zijn op verantwoorde wijze geproduceerd en garanderen een lange houdbaarheid.

Instyling bedenkt samen met de klant hoe de inrichting van een jacht sfeer en comfort kan uitstralen zonder de functionaliteit aan boord uit het oog te verliezen. Gedurende het proces van de nieuwbouw of de herstelwerkzaamheden aan boord wordt meegedacht over de planning en uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden, laat u ontzorgen en inspireren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *