Zitcomfort aan boord

Jachtinterieur maatwerk advies

In samenwerking met een gerenommeerde scheepsstoffeerder werd een nieuw motorjacht voorzien van zit- en slaapcomfort. De klant liet zich door Instyling adviseren en inspireren voor alle bootkussens en bootmatrassen.

Lederen banken en hippe met stof beklede fauteuils in naturel kleuren zijn gecombineerd met mooie accessoires. Taupe kleurig leder is afgewisseld met een glanzende velvet op de fauteuils, die speciaal voor dit jacht werden ontworpen. De teak houten betimmering is gecombineerd met hoogglans witte wandpanelen en mat witte plafondpanelen. De plafonddelen zijn bekleed met een witte op linnen lijkende vinylsoort. De horizontale jaloezie├źn zijn weggewerkt achter koven en gecombineerd met siergordijnen. Aan dek zijn de comfortabel zittende banken bekleed met Sunbrella outdoor stoffen, die water en vuil afstotend zijn.

Het slaapcomfort is van de Excellent Line, waarbij hoogwaardig maatwerk bedtextiel, dekbedden en hoofdkussens van natuurlijke materialen zijn uitgekozen.

Instyling bedenkt samen met de klant hoe de inrichting van een jacht sfeer en comfort kan uitstralen zonder de functionaliteit aan boord uit het oog te verliezen. Gedurende het proces van de nieuwbouw of de herstelwerkzaamheden aan boord wordt meegedacht over de planning en uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden en laat u ontzorgen en inspireren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *