MY Sossego

Flirting with nature…..

Blue water cruising met het door Frank Mulder ontworpen en door de Gebroeders van Enkhuizen gebouwde snel varende motorjacht Sossego is de meest pure vorm van watersport. Het jacht is handzaam en comfortabel, planeert met gemak en is uiterst zeewaardig. 22 Meter schoonheid in Aluminium dat met twee of vier personen aan boord ultieme rust en sportiviteit biedt.

Naturel wit en beige nuances in meerdere outdoor stoftypes die uiterst aaibaar zijn. De kwaliteit van de kussenvullingen en de vormen van de bootkussens bieden een lange levensduur met optimaal zitcomfort. De bootmatrassen zijn van de beste kwaliteit zodat het na een lange dag op zee goed uitrusten is.

Instyling was in een vroeg stadium van de jachtbouw betrokken bij de vormgeving en uitvoering van het zit- en slaapcomfort aan boord. De opdrachtgever had een voorkeur voor lichte natuurlijke kleuren en praktische materialen. Gekozen is voor een combinatie van crème en beige waarbij de nuance zit in de verschillende stofstructuren. Alle materialen zijn water- en vuilbestendig. De sierkussens kunnen buiten en binnen gebruikt worden. Het slaapcomfort is van een excellente kwaliteit die optimale ondersteuning geeft. De kern van de bootkussens binnen en buiten is wat betreft comfort opgebouwd uit de beste schuimsoorten. Afhankelijk van het gebruik zijn er schuimsoorten van diverse hardheden toegepast. Dit geeft de beste ondersteuning en biedt een lange levensduur van vorm en van de bekledingsstof.

Wilt u meer weten over bootstoffering en bootmatrassen? Instyling adviseert en helpt bij het maken van keuzes als ook bij het creëren van sfeer aan boord. Voor informatie vult u het contactformulier in.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *